Hoveniersbedrijf
De Wyngaerd
Lytse Wyngaerden 20
8404BM Langezwaag
tel.: 0513 - 689087
mob.: 06 - 20490407

info@dewyngaerd.nlAequor


Hoveniersbedrijf De Wyngaerd

Tuinonderhoud

Een tuin is een rijk bezit, maar om deze tuin ook mooi  te houden is onderhoud nodig. Wij kunnen alle voorkomende werkzaamheden vakkundig voor u uitvoeren. Wij werken met gepassioneerde mensen en beschikken over de juiste machines en gereedschappen.

Bij tuinonderhoud leveren wij maatwerk. U bepaalt zelf hoe vaak we langs komen en wat we doen.
Zo kunt u kiezen voor een onderhoudscontract, maar ons ook ‘los’ inhuren voor bepaalde onderhoudswerkzaamheden. Bijvoorbeeld  als u alleen hulp nodig heeft bij snoeien.  We kunnen  maandelijks langs komen voor een uitgebreide tuinbeurt, waarbij u tussendoor zelf alleen het gras hoeft te maaien. U kunt ook het volledige onderhoud van de tuin aan ons uitbesteden.
We komen dan zo vaak als nodig om uw tuin piekfijn in orde te houden.  

Als u kiest voor een grote voorjaarsbeurt, dan bereiden wij uw tuin voor om weer tot bloei  te komen. Denk hierbij aan het snoeien van planten en bomen, het  bewerken van grond, verticuteren, borders opruimen, hagen knippen en bemesten.

Gedurende het zomerseizoen onderhouden wij uw tuin  door onder andere onkruid te verwijderen  d.m.v. schoffelen, solitaire struiken en hagen te snoeien en het gazon te maaien.  Aan het einde van het seizoen is het tijd om uw tuin winterklaar te maken.
Ook hiervoor kunt u bij ons terecht.

Onze medewerker geven graag antwoord op al uw vragen. Wij hebben specialistische kennis in huis. Wij zorgen er voor dat u tuin op het juiste moment het juiste onderhoud krijgt.